BAŞKAN ALBAYRAK ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI İLE BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2022 - 14:57, Güncelleme: 13.04.2022 - 14:57

BAŞKAN ALBAYRAK ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI İLE BULUŞTU

​​​​​​​Halfeti'de Başkan Şeref Albayrak, Şehit ve Gazi yakınları onuruna verilen iftara katılarak ailelerle bir araya geldi.
Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapı çalışmalarından ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek Şanlıurfa'nın Gönül Belediyeciliğindeki adresi haline gelmesini sağlayan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Şeref Albayrak, Ramazan ayı içerisinde yine iftar buluşmalarına katılarak gönülleri kazanıyor. Başkan Albayrak bu kez Halfeti Kaymakamlığı tarafından Şehit ve Gazi Ailelerimiz onuruna verilen iftar yemeğine katıldı. Burada ailelerle bir araya gelen Başkan Albayrak, belediyenin tüm şehit ve gazi yakınlarının evi olduğunu ve istedikleri zaman kendilerine ulaşabileceklerini söyledi. Başkan Albayrak, "Bu vesileyle Aziz Şehitlerimizi rahmetle , Gazilerimizi minnetle anıyorum" derken, aileler de kendilerine yönelik yaklaşımlarından dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür etti.