BAŞKAN ALBAYRAK PERSONELİ İLE İFTARDA BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2022 - 00:59, Güncelleme: 30.04.2022 - 00:59

BAŞKAN ALBAYRAK PERSONELİ İLE İFTARDA BULUŞTU

​​​​​​​Halfeti'de Başkan Şeref Albayrak, belediye çalışanları ve aileleri ile birlikte iftar açtı.
Halfeti'de her gün farklı bir adreste iftar programına katılarak halkla buluşmaya özen gösteren Belediye Başkanı Şeref Albayrak, bu kez belediye personeli ile bir araya geldi. Düzenlenen programa aileler de katıldı. Burada yaptığı konuşmasında mesai arkadaşlarını özverili bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini belirten Başkan Albayrak, "Kıymetli mesai arkadaşlarımız ve aileleriyle birlikte iftarımızı  açtık ; hizmetlerimizin yürütülmesi noktasında azim gayret ve büyük bir özveriyle çalıştıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimizle ve çalışanlarımızla birlikte biz Büyük bir Aileyiz" dedi.