BAŞKAN AKSOY VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

İlçeler 10.07.2022 - 00:44, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:25

BAŞKAN AKSOY VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

​​​​​​​Bozova'da Başkan Suphi Aksoy, vatandaşlarla bayramlaştı.
Bozova'da Başkan Suphi Aksoy, Ulucami'de bayram namazını eda etmesinin ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaş buluşmalarına yönelik hassasiyeti ile ön plana çıkan Başkan Aksoy, bayramlaşmaya yoğun katılımlarından dolayı Bozova halkına teşekkür etti. Amaçlarının her zaman halkın yanında yer alan bir belediyecilik anlayışı içerisinde yola devam etmek olduğunu belirten Başkan Aksoy ardından çarşı merkezinde güzergahı üzerinde vatandaşları dinledi.
​​​​​​​Bozova'da Başkan Suphi Aksoy, vatandaşlarla bayramlaştı.

Şanlıurfa HABERİ