BAŞKAN ALBAYRAK KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

İlçeler 10.07.2022 - 00:38, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:26

BAŞKAN ALBAYRAK KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

​​​​​​​Halfeti'de Başkan Albayrak, tüm Halfeti halkının Kurban Bayramı'nı tebrik etti.
Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde makamda oturmak yerine her daim sahada olmayı tercih ederek vatandaşların sorunlarının çözümüne yönelik projeler gerçekleştirmeye devam eden Başkan Şeref Albayrak, tüm Halfeti halkının mübarek Kurban Bayramı'nı kutladı. Sosyal medya aracılığıyla bir paylaşım yapan Başkan Albayrak, "Milletimizin ve tüm İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. Başkan Albayrak'ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Başkan Albayrak'ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Şanlıurfa HABERİ