BAŞKAN AKSOY 31 MART SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 02.03.2024 - 12:39, Güncelleme: 02.03.2024 - 12:42

BAŞKAN AKSOY 31 MART SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AK Parti'nin Güneydoğu'da yeniden yola devam diyerek 31 Mart seçimleri için karar kıldığı isimlerden Mehmet Cüneyt Aksoy, yine sahada yer alarak çalışmalarını sürdürüyor.
AK Parti kadroları 31 Mart Mahalli Seçimleri için sahada yer alarak çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Güneydoğu'da AK Parti'nin yeni bir dönem için tekrardan yola devam dediği isimlerden Mehmet Cüneyt Aksoy da ilçesinde halkın içinde yer alarak talep ve önerileri dinliyor. Bir yandan son 5 yıl içerisindeki çalışmalarını aktaran Başkan Aksoy, diğer yandan yeni dönem için projelerini anlatıyor. Amaçlarının tüm Dargeçit olarak AK Çatı altında buluşarak yerel yönetimde ilçeye nica hizmetler kazandırmak olduğunu dile getiren Başkan Aksoy, halktan da tam destek alıyor. Başkan Aksoy dün bu kez Kartalkaya Mahallesi'ndeydi. Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aksoy yaptığı kısa değerlendirmesinde "Kartalkaya (Liyan) mahallemizde cuma namazı sonrası vatandaşlarımız ile bir araya gelerek hasbihâl edip hayır dualarını aldık. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin" dedi.

Mardin HABERİ