Bala’nın Afşar Mahallesi'ne Yeni Bir Spor Alanı Daha Kazandırıldı

İlçeler 18.02.2024 - 21:30, Güncelleme: 18.02.2024 - 21:30

Bala’nın Afşar Mahallesi'ne Yeni Bir Spor Alanı Daha Kazandırıldı

Başkanı Ahmet Buran, Afşar Mahallesi’ne kazandırılacak olan yeni halı saha projesinin inşaat alanında İlçe Başkanı Evren Dalkıran ile birlikte incelemelerde bulundu.
Başkanımız Ahmet Buran, “Afşar Mahallemize Keçiören Belediyemizin destekleriyle kazandıracağımız halı sahamızın inşaat alanında İlçe Başkanımız Sn Evren Dalkıran ile birlikte incelemelerde bulunduk. Gençlerimizi sporla buluşturmaya devam edeceğiz. Mahallemize hayırlı olsun.” Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ankara HABERİ