BAKAN YERLİKAYA'DAN DÖĞÜCÜ'YE TAM DESTEK

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 16.03.2024 - 10:54, Güncelleme: 16.03.2024 - 10:54

BAKAN YERLİKAYA'DAN DÖĞÜCÜ'YE TAM DESTEK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katılımıyla gerçekleşen iftar programında konuşan Cumhur İttifakı Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, “Sancaktepe’de yüzler gülüyor, hizmetler ardı ardına geliyor” dedi.
Muhtarlar, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen iftar programında Sancaktepeli’lerin Ramazan-ı Şerif’ini kutlayarak başladığı konuşmasında Döğücü şunları söyledi: “Sancaktepe İstanbul’un en bereketli ilçesi çünkü paylaşmayı, dayanışmayı bilen güzel insanlarla bir arada yaşıyoruz. Bu Ramazan’da da yine dayanışma içerisinde olacak, paylaşarak soframızı bereketlendireceğiz. Beş yıllık karnemiz yıldızlarla dolu, bunu 5 yılın sonunda vatandaşın gülümseyen yüzlerinden, memnuniyet ifadelerinden anlıyoruz. ‘Başkanım sizden Allah razı olsun verdiğiniz sözleri tuttuğunuz, sayenizde çocuklarımız iyi eğitim alabiliyor.’ diyorlar. 18 okulu, 11 kreşi Sancaktepe’mize kazandırdık, bu sayede vatandaşımızın karşısına alnı ak çıkabiliyoruz. Sancaktepe’de öğrenim gören 110 bin öğrencimiz geleceğe emin adımlarla yürüyor.”   “EVLATLARIMIZ TÜRKİYE YÜZYILINI BÜTÜN DÜNYAYA ANLATACAKLAR” Önümüzdeki dönemde eğitim projelerine devam edeceklerini söyleyen Döğücü,“Bizim evlatlarımız Türkiye’nin ikinci yüzyılını yani Türkiye Yüzyılını bütün dünyaya anlatacaklar. Bizim bütün çabamız gayretimiz de o evlatlarımızın donanımlı yetişmeleri içindir.” ifadelerini kullandı. 31 Mart’ta da Sancaktepe’nin 5 yıldızlı hizmeti tercih edeceğine inandıklarını söyleyen Döğücü iftar programına katılan herkesi pazar günü Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’la katılacakları Aydos Millet Bahçesi’nin açılış törenine davet etti.

“EVLATLARIMIZ TÜRKİYE YÜZYILINI BÜTÜN DÜNYAYA ANLATACAKLAR”

İstanbul HABERİ