BAKAN FİDAN, 41. TÜRKİYE KİTAP VE KÜLTÜR FUARI'NI ZİYARET ETTİ

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 25.03.2024 - 17:20, Güncelleme: 25.03.2024 - 17:20

BAKAN FİDAN, 41. TÜRKİYE KİTAP VE KÜLTÜR FUARI'NI ZİYARET ETTİ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, önce 41. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nı, ardından da Fatih Merkez Kütüphanesi'ni ziyaret ettiler.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, 41. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nı ziyaret etti. Fatih Camii avlusunda bulunan çeşitli yayınevlerinin standlarını gezdiler ve ardından Fatih Merkez Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya gelerek sohbet ettiler. Başkan Turan, gerçekleştirdiği ziyaret için Bakan Fidan'a teşekkür etti.

İstanbul HABERİ