ARIKAN'DAN BİNGÖL'E BİR MÜJDE DAHA

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 19.03.2024 - 12:31, Güncelleme: 19.03.2024 - 12:40

ARIKAN'DAN BİNGÖL'E BİR MÜJDE DAHA

Bingöl'de Başkan Erdal Arıkan, ile ekonomik ve sosyal anlamda katkı sağlayacak Ticaret Merkezi Projesi'nin müjdesini verdi.
Bingöl Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Erdal Arıkan, seçim çalışmaları kapsamında halkın yanında yer alarak gönülleri fethetmeye devam ediyor. Bingöl'de 31 Mart seçimleri için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Başkan Adayı Erdal Arıkan, halkla iç içe bir anlayışla ziyaretlerini sürdürüyor. Gece gündüz demeksizin halkın her zaman yanlarında görmeyi alışkanlık haline getirdikleri Başkan Erdal Arıkan, dün Kültür Mahallesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali ile Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaretlerinin ardından kısa bir değerlendirme yapan Başkan Arıkan, "Bingöl'ümüzü karış karış gezmeye, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Biz Bingöllüleri dinliyor ve birlikte hareket ediyoruz. Başarımızın temelini de bu oluşturuyor" dedi.   BAŞKAN ARIKAN'DAN BİR MÜDE DAHA Gerçek Belediyecilik kapsamında sözlerle değil projeleri ile örnek gösterilen Başkan Arıkan, ziyaretlerinin ardından bu kez Bingöllülere ticaret ve ekonomik anlamda ile büyük katkı sağlayarak bir müjde daha verdi. Başkan Arıkan, "Bingöl Devlet Hastanesi Yenişehir Ek Hizmet Binası’nı yıkarak, modern ticaret merkezine dönüştüreceğiz. Ticaret merkezi, alışverişten eğlenceye, restoranlardan ofislere kadar geniş bir yelpazede hizmet sunacak ve Bingöl'e ekonomik ve sosyal anlamda katkı sağlayacak" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ARIKAN'DAN BİR MÜDE DAHA

Başkan Arıkan, " Bingöl Devlet Hastanesi Yenişehir Ek Hizmet Binası’nı yıkarak, modern ticaret merkezine dönüştüreceğiz. Ticaret merkezi, alışverişten eğlenceye, restoranlardan ofislere kadar geniş bir yelpazede hizmet sunacak ve Bingöl'e ekonomik ve sosyal anlamda katkı sağlayacak" ifadelerini kullandı.

Bingöl HABERİ