Andırın’da 16 Büyük Türk Devleti Bayrakları Dalgalandı

İlçeler 18.02.2024 - 22:35, Güncelleme: 18.02.2024 - 22:35

Andırın’da 16 Büyük Türk Devleti Bayrakları Dalgalandı

Binlerce yıla yayılan şanlı Türk tarihini temsil eden 16 büyük devletinin bayrakları Andırın Şehitler Anıtı ve Seyir Terasında dalgalandı.
Bayraklar Türk milletinin, varoluşunu, mücadelelerini, değerlerlerini, kurallarını, kahramanlıklarını, bir o kadar hayal ve bir o kadar gerçek, anlamlar bütünlüğü içinde yorumladığı ve yaşattığı; toplumun geçmişini ve geleceğini temsil eden simgeleridir. Geçmişini bilmeyen, geleceğine yön veremez. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Geçmişini bilmeyen, geleceğine yön veremez.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

K.Maraş HABERİ