ALTINDAĞ: "ÖMERLİ'YE BİR 5 YIL İÇİN DAHA HAZIRIZ"

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 02.03.2024 - 12:27, Güncelleme: 02.03.2024 - 12:28

ALTINDAĞ: "ÖMERLİ'YE BİR 5 YIL İÇİN DAHA HAZIRIZ"

Mardin'in Ömerli ilçesinde Başkan Adayı Hüsamettin Altındağ'ın Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı büyük bir mitinge dönüştü.
Ömerli'de geçtiğimiz 5 yıl içerisinde nice vizyonel projeler hayata kazandıran Hüsamettin Altındağ ile yola devam kararı alan AK Parti, ilçede yine herkesimden vatandaşın aynı çatı altında buluştuğu adres oldu. Seçim çalışmalarında da merkez ve kırsal demeksizin her bölgeye ulaşan Başkan Adayı Altındağ, bu kez Secim Kordinasyon Merkezi'nin açılışı ile gündeme geldi. Mitinge dönüşen dev organizasyonda Ömerliler bir araya gelerek Başkan Altındağ'a tam desteğini sundular. Dün gerçekleşen Seçim koordinasyon Merkezi'nin açılışına; Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Ömerli Belediye Başkanı ve Aday Hüsamettin Altındağ, Ömerli İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, eski ilçe başkanı Mehmet Zeki İpekşen, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esengül Aydın Sancar, İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Atlı ile coşkulu bir kalabalık katıldı. Açılışın ardından bir değerlendirme yapan Başkan Altındağ tüm katılımcılara teşekkür ederek "Ömerli Bugünde Tarih Yazmaya Devam Ediyor. Coşkun kalabalıkla meydanlara sığamadık.Ömerli Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Bu kutlu davaya gönül veren, açılışımıza katılan ve desteklerini ileten gönül dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Açılışın ardından bir değerlendirme yapan Başkan Altındağ tüm katılımcılara teşekkür ederek " Ömerli Bugünde Tarih Yazmaya Devam Ediyor. Coşkun kalabalıkla meydanlara sığamadık. Ömerli Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Bu kutlu davaya gönül veren, açılışımıza katılan ve desteklerini ileten gönül dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Mardin HABERİ