ALADAĞ'DA BAŞKAN AKGEDİK HALK BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 13.03.2024 - 23:25, Güncelleme: 13.03.2024 - 23:25

ALADAĞ'DA BAŞKAN AKGEDİK HALK BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Adana'nın Aaladağ ilçesinde AK Parti Başkan Adayı Mustafa Akgedik, seçim çalışmaları kapsamında bu kez Akgedik, dün bu kez Akören, Çarkıpare ve Kelerbaşı mahallelerindeydi.
Gönül Belediyeciliğinin Adana'daki örnek ismi Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik'in tekrardan aday gösterilmesine yönelik ilçe genelinden memnuniyetler yükselmeye devam ediyor. Görev yaptığı süre boyunca özellikle halkla iç içe olan ve vizyoner yatırımları ile her zaman ön plana çıkan Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, yeni dönem için seçim çalışmalarına da kaldığı yerden devam ediyor.   BAŞKAN AKGEDİK HALKLA İÇ İÇE Makamını Aladağ sokakları edinen Başkan Mustafa Akgedik, halkla iç içe olan duruşuyla vatandaşın sevgisini kazanıyor. Başkan Akgedik, seçim çalışmaları kapsamında halk buluşmaları düzenlemesinin yanı sıra hane ziyaretleri gerçekleştirerek talep ve önerileri dinliyor. Yerel yönetim çalışmalarını da aktaran Başkan Akgedik, dün bu kez Akören, Çarkıpare ve Kelerbaşı mahallelerindeydi. Temaslarının ardından kısa bir değerlendirme yapan Başkan Akgedik, "Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız ve parti yöneticilerimiz ile birlikte Akören, Çarkıpare ve Kelerbaşı Mahallelerimizde vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Gördüğümüz samimiyet ve sevgi ile Gerçek Belediyecilik bayrağının Aladağ’da dalgalanmaya devam edeceğine emin olduk" dedi. Aladağlılar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Akgedik ve ekibine teşekkür etti.

BAŞKAN AKGEDİK HALKLA İÇ İÇE

Adana HABERİ