AKÇAKALE'DE AYHAN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 19.03.2024 - 22:48, Güncelleme: 19.03.2024 - 22:48

AKÇAKALE'DE AYHAN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Abdulhakim Ayhan isminin ayrıcalığı ile seçim büroları dolup taşan AK Parti, ilçede şimdiden birinci tercihi haline geldi.
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde AK Parti Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan, kendisine yönelik desteklerden dolayı tüm Akçakale halkına teşekkür etti. Seçim bürosu adeta dolup taşan Başkan Adayı Ayhan, amaçlarının tüm Akçakale'yi ortak paydada buluşturarak ilçenin gelişimine birlikte karar vermek olduğunu söyledi. Önceki süreçlerde sürdürdüğü Belediye Başkanlığı döneminde her zaman gönül belediyeciliği ile ön palan çıkan Başkan Ayhan, sabahın erken saatlerinde başladığı gezisini gece geç saatlere kadar sürdürüyor. Gittiği her kırsal mahallede coşku ile karşılanan Başkan Ayhan, tüm Akçakale halkına seslenerek "Sesiniz daha gür çıksın artık. Çünkü hasret bitiyor. Birlikte, el ele vererek kazanıyoruz" dedi.   AKÇAKALELİLERDEN BAŞKAN AYHAN'A TAM DESTEK Başkan Ayhan'ın aday gösterilmesine tam destek veren Akçakale halkı da, Abdulhakim Ayhan'ın her zaman halkın içinde olan bir anlayış içerisinde olduğunu dile getiriyor. Yeni dönem için projeleri ile gündeme gelen Ayhan'a tam desteklerini açıklayan Akçakaleliler, önceki seçimlere nazaran daha yüksek bir oyla AK Parti'yi ilçe genelinde destekleyeceklerini ifade ediyorlar.

AKÇAKALELİLERDEN BAŞKAN AYHAN'A TAM DESTEK

Şanlıurfa HABERİ