AK Parti'de Kongreler Başlıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2020 - 13:38, Güncelleme: 01.07.2020 - 13:38

AK Parti'de Kongreler Başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’ndaki konuşmasında Türkiye gündemine yönelik çok önemli açıklamalarda bulundu.
Konuşmasında salgın döneminde Türkiye'nin aldığı tedbirleri, sağlık alanındaki çalışmaları ile ekonomik verileri dikkat çeken Erdoğan'ın gündeminde sosyal medyaya yönelik düzenlemeler ve AK Parti kongreleri yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin kongrelerine Ağustos ayı sonundan itibaren devam edeceklerini belirterek 7. Olağan Büyük Kongre tarihini bu süreçten sonra duyuracaklarını söyledi. Cumharbaşkanı Erdoğan konuşmasında şu ifadelerini kullandı: "Aslında ülkemizde AK Parti'ye ve yaptığı hizmetlere gerçek manada karşı kimse yoktur. En azılı muhaliflerimiz bile dile getirmeseler de kendi içlerinde AK Parti'nin başarılarını takdir ediyor. Nasipse, ağustos ayının sonundan itibaren kongrelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ekim sonunda ilçe kongrelerini, sonrasındaki dört ayda il kongrelerini bitirerek 7. Olağan Büyük Kongre tarihini açıklayağız."

Cumharbaşkanı Erdoğan konuşmasında şu ifadelerini kullandı: