AK BELEDİYELERE ŞANLIURFA ÖRNEĞİ

Büyükşehirler 28.09.2023 - 14:57

AK BELEDİYELERE ŞANLIURFA ÖRNEĞİ

​​​​​​​Şanlıurfa'da Başkan Beyazgül'ün "olmazsa olmazımız" diyerek öz kaynaklarla yapımını tamamladığı Asfalt üretim tesisi sayesinde Şanlıurfa ulaşımda yeni bir sayfa açtı.
Şanlıurfa’yı her alanda en üst seviyeye çıkarmak için gece gündüz çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kurumsal öz sermaye ile hayata kazandırdığı Asfalt üretim tesisi alt ve üst yapıda kalıcı çözümler sunuyor. Şanlıurfa’da ulaşım konforunu yükseltmek için yeni yollar, köprülü kavşaklar ve bulvarlar inşa eden Büyükşehir Belediyesi, mevcut asfalt şantiyesini modern tekniklerle güçlendirerek revize etti. Yeni kurulan plent ile Büyükşehir asfalt üretimini maksimum seviye yükseltti. Saatte 60 ton sıcak asfaltın üretildiği eski şantiyeye doğalgaz ile çalışan, saatte 240 ton sıcak asfalt üretebilecek çevreci asfalt plenti kuran Büyükşehir Belediyesi, yeni plentle yüksek kapasiteli ve daha kaliteli asfalt üreterek Şanlıurfa’nın yollarına serdi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ