AHMETLİ’DE YILLARIN SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU

İlçeler 18.02.2024 - 21:19, Güncelleme: 18.02.2024 - 21:19

AHMETLİ’DE YILLARIN SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU

Ahmetli Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile ilçenin yoğun olarak kullanıldığı okullar bölgesinde ki köprünün yapımını tamamladı. Ahmetli Çayı üzerine yapılan ve 27 metre genişliğinde olan köprü de asfalt çalışmaları tamamlanarak kullanıma açılırken, korkuluk ve aydınlatma çalışmaları da kısa sürede tamamlanacak.
Ahmetli’de yıllardır uğraşılan ve nihayetinde çözüme kavuşan köprünün ilçeye hayırlı olmasını temenni eden Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan “Öncelikle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Köprümüz Ahmetli için büyük önem arz ediyordu. Okullar bölgesi olarak da bilinen Güldede Mahallemizde bu köprümüzün yapımı için çok uğraşlar verdik. Sonunda bugün itibariyle sıcak asfaltı döküldü. Aydınlatması ve korkulukları da birkaç gün içerisinde tamamlanacak. Vatandaşlarımız, öğrencilerimiz ve araçlar artık daha rahat ve güvenli bir şekilde Ahmetli Çayı üzerinden karşıdan kaşıya geçebilecek. İlçemiz için büyük bir sorunu daha çözüme kavuşturduğumuz için mutluyuz” dedi.   Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Manisa HABERİ