Adıyaman'da Ekipler Valilik Önündeki Aydınlatma Çalışmalarını Tamamladı

İller 01.03.2024 - 08:15, Güncelleme: 01.03.2024 - 08:15

Adıyaman'da Ekipler Valilik Önündeki Aydınlatma Çalışmalarını Tamamladı

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, Adıyaman Valiliği önünde bulunan orta refüjde ki aydınlatma çalışmaları tamamlandı.
Şehre daha estetik görünüm vermek adına gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam eden müdürlüklerimiz, şehrin farklı noktalarında çalışmalarına devam ediyor.   Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, özellikle akşam saatlerinde ışığın yetersiz olmaması ve daha estetik bir görünüme sahip olması için Adıyaman Valiliği önünde bulunan orta refüjde başlattığı aydınlatma çalışmalarını tamamladı. Şık bir görünüme sahip olan ışıklandırmalar, araçların orta refüjü fark etmeleri ve güvenli şekilde seyahat etmeleri adına büyük fayda sağlıyor.   Şehir genelinde yürütülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, konuşmasında; “Adıyaman Belediyesi ve bir Adıyaman sevdalısı olarak memleketimizin daha yaşanılabilir bir yer olması adına tüm müdürlüklerimizle beraber sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Şehrimizin dört bir yanında farklı çalışmalarımız yürütülürken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz Adıyaman Valiliği önünde bulunan orta refüjde aydınlatma çalışmalarını tamamladı. Seyir halindeki araçların orta refüjü net bir şekilde görerek olası bir kaza yaşamamaları adına güzel bir çalışma oldu. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Şehir genelinde yürütülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, konuşmasında; “ Adıyaman Belediyesi ve bir Adıyaman sevdalısı olarak memleketimizin daha yaşanılabilir bir yer olması adına tüm müdürlüklerimizle beraber sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Şehrimizin dört bir yanında farklı çalışmalarımız yürütülürken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz Adıyaman Valiliği önünde bulunan orta refüjde aydınlatma çalışmalarını tamamladı. Seyir halindeki araçların orta refüjü net bir şekilde görerek olası bir kaza yaşamamaları adına güzel bir çalışma oldu. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Adıyaman HABERİ