VİRANŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2021 - 14:43, Güncelleme: 07.09.2021 - 14:43

VİRANŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI

​​​​​​​Viranşehir Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu Belediye Meclis başkanvekili Eyyüp Öztürk başkanlığında yapıldı.
Belediye meclisi toplantı salonunda Halka ve basına açık yapılan toplantı, yoklama, açılış konuşması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye Meclis başkanvekili Eyyüp Öztürk, katılımlarından dolayı belediye meclis üyelerine teşekkür ederek, alınacak kararların hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Başkanvekili Öztürk, ayrıca koronavirüs tedbirleri çerçevesinde bugün başlayan yeni eğitim öğretim yılının öğretmenlere, idarecilere, öğrenci ve öğrenci velilerine hayırlı olması ve sağlıkla geçmesi dileğinde bulundu. Toplantı, yapılan konuşmanın ardından Meclis üyelerinin gündem dışı verdiği soru önergeleri tek tek okunarak, bazı önergeler komisyona sevk edildi, bazıları da görüşülmek üzere gündeme alındı. Eylül ayı meclis toplantısının gündem maddelerinden biri olan Tarım Komisyonu üye seçimi yapıldı. Vecdi Özkan, İsa Üçağaç, İsmail Eroğlu, Çetin Barış ve İsa Sert oy birliği ile komisyon üyeliğine seçildi. İkinci gündem maddesi olan Yıldız ve Sepetli Kırsal mahallesinin sınır tespitinin yerinden düzenlenmesi maddesi kabul edildi. Eylül ayı meclis toplantısının ikinci oturumuna yarın devam edilecek.