Türkiye Minikler Karate Şampiyonası 19-21 Nisan 2024 tarihlerinde Gaziantep de düzenlenecektir.

İlçeler 19.04.2024 - 13:42, Güncelleme: 19.04.2024 - 13:42

Türkiye Minikler Karate Şampiyonası 19-21 Nisan 2024 tarihlerinde Gaziantep Şahinbey Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek.
TAHMAZOĞLU “SPORDA MARKA KENT OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ”  Türkiye Minikler Karate Şampiyonasını Gaziantep'e kazandırmaktan mutlu olduklarını dile getiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu tür üst düzey organizasyonlara ev sahipliği yapıyor olmanın Şahinbey'de sporun gelişmesine, tarihi ve doğal güzelliklerin daha fazla kişi tarafından ziyaret edilmesine ve şehrin ekonomisine önemli katkılar sunacağını söyledi. 2024 yılında gerek okul sporları, gerek federasyon faaliyetlerinde bir önceki yıla göre organizasyon sayısını arttıracaklarını belirten Tahmazoğlu, modern tesis altyapısı ve tecrübeli kadrolarıyla yeni organizasyonları Gaziantepli sporseverlerle buluşturmaya devam edeceklerini, sporda marka kent olma yolunda başarıyla ilerlediklerini kaydederek, tüm sporseverleri müsabakaları izlemeye davet etti.     AÇILIŞ SEREMONİSİ 19 NİSAN CUMA SAAT 17.00’DE  Yarışmaların müsabaka programı belli olurken kata ve kumitede tartıların ardından sikletlerine göre sporcular tatamiye çıkacak. Tüm sporcuların yer alacağı yarışmaların açılış seremonisi ise 19 Nisan Cuma günü saat 17.00’de Şahinbey Spor Salonu'nda yapılacatır.

TAHMAZOĞLU “SPORDA MARKA KENT OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ”

AÇILIŞ SEREMONİSİ 19 NİSAN CUMA SAAT 17.00’DE

Gaziantep HABERİ