ÖMERLİ'DE SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2020 - 10:55, Güncelleme: 27.10.2020 - 10:55

ÖMERLİ'DE SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

​​​​​​​Hüsamettin Altındağ Başkanlığındaki Ömerli Belediyesi, maddi olanakları kısıtlı ailelerin yanında yer almaya devam ediyor.
Mardin Ömerli'de Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergilemeye devam eden Hüsamettin Altındağ Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, maddi olanakları kısıtlı ailelere yardımları ile de göz dolduruyor. Birlikte Yönetim anlayışının hakim olduğu Ömerli ilçesinde, Başkan Hüsamettin Altındağ'ın hassasiyetle üzerinde durulması yönünde talimat verdiği sosyal yaşam uygulamaları kaldığı yerden devam ediyor. Maddi olanakları kısıtlı ailelere bir yandan barınma diğer yandan ilgili ihtiyaçları konusunda yardımlarını ulaştıran Ömerli Belediyesi ekipleri, diğer yandan da pandemi dolayısıyla sosyal izolasyonu bulunan ailelere gıda ve hijyen kolileri ulaştırıyor. Belediye bünyesinde kayıtlı olan ve kendilerinden talep edilen adreslere tek tek giderek yardımları teslim eden Belediye ekipleri bu yaklaşımı ile vatandaşlardan takdir topluyor. Vatandaşlar Başkan Altındağ ve İlçe Belediyesi'nin çalışmalarında memnun olduklarını belirtirken, ilçe belediyesinin belirlenen program dahilinde benzer çalışmalarına devam edeceği öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)