MUŞ YENİ YOLLARA KAVUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2020 - 16:27, Güncelleme: 18.08.2020 - 16:27

MUŞ YENİ YOLLARA KAVUŞUYOR

Kentte çalışmalarına aralıksız devam eden Muş Belediyesi, yol yapım çalışmalarına ağırlık verdi.
Muş Belediyesi, şehir merkezinde sürdürdüğü üstyapı çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Mahallesi ile Yeşilce Mahallesi’nin bağlantı yollarında asfalt serimine başladı.  Bir yandan reglaj ve sıkıştırma çalışması yapan belediye ekipleri, diğer yandan asfalt çalışması ile mahallelerin üstyapısını yeniliyor. Her geçen gün kent merkezinde yol ağını genişleten Muş Belediyesi, vatandaşlara konforlu ulaşım imkanı sağlanması için adeta seferberlik başlatmış durumda.