MUŞ BELEDİYESİ'NİN KAR KARNESİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2022 - 01:55, Güncelleme: 21.01.2022 - 01:55

MUŞ BELEDİYESİ'NİN KAR KARNESİ

​​​​​​​Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri, 30 saati aşkın bir süredir çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor.
Muş'ta şehrin 17 mahallesinde eş zamanlı olarak çalışmalarını yürüten ekipler özverili bir çalışma sergiliyor. 24 saat aralıksız yağan kar yağışından dolayı ekipler ulaşıma açtığı yolları tekrar tekrar temizlemek zorunda kaldı. Zabıta ekipleri yol kenarında park eden araçları anons ederek kaldırtırken, kar küreme ekipleri de kaldırım temizliğini sürdürüyor. Bu çalışmalar sırasında Muş Emniyet Müdürlüğü ekipleri de iş makinelerine engel olan araçların kaldırılması için yoğun bir mesai harcayarak karla mücadele çalışmalarına destek veriyor. 30 saati aşkın bir süredir kesintisiz bir şekilde devam eden karla mücadele çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, “2 gündür ilimizde yoğun bir kar yağışı yaşanmakta. Öncesinde meteoroloji verilerine göre hazırlıklarımızı yaptık. Kar yağışının etkisini arttırması ile tüm ekiplerimizle sahaya indik. Öncelikli yerlerle birlikte ana ve arterlerde temizlik çalışmalarımızı başlattık. Her bir birim amirimizi bir mahallede görevlendirmek üzere 17 mahallemizde de eş zamanlı karla mücadele ediyoruz. Tüm ekiplerimizle vatandaşlarımızın bu süreçte olumsuz etkilenmemesi için seferber olmuş bulunmaktayız. Kar yağışı kesintisiz devam ettiğinden tüm yolları tekrar tekrar açmak zorunda kalıyoruz. Diğer yandan yol kenarlarında topladığımız karları şehir dışına taşıyoruz. Bu zorlu süreci sıkıntısız bir şekilde yürütmek için yoğun bir çaba sarf edeceğiz” dedi.