NARMAN'DA BELEDİYE İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2020 - 10:30, Güncelleme: 08.09.2020 - 10:30

NARMAN'DA BELEDİYE İŞİ SIKI TUTUYOR

​​​​​​​Narman'da sorunlara kalıcı çözümler üreten Burhanettin Eser Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, şimdi de alt yapıda dev revizyonlar gerçekleştiriyor.
Narman halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için bir yandan yeşil alan çalışmalarına ağırlık veren diğer yandan ise alt ve üst yapı çalışmalarında kalıcı çözümler üreten Burhanettin Eser Başkanlığındaki Narman Belediyesi, rotasını alt yapıda revizyon uygulamalarına çevirdi. Yaz döneminde verimli bir çalışma performansı ortaya koyan Narman Belediyesi şimdi de ilçe merkezinde deforme olan alt yapı uygulamalarında yağmur suyu drenaj çalışmaları başlattı. Yıllardan bu yana alt yapıda eskiyen yağmur suyu drenaj kanallarını uzun ömürlü ve kaliteli malzemelerle değiştirmek için kolları sıvayan Narman Belediyesi, kısa sürede tamamlamayı amaçladığı uygulaması ile olası bu birikintileri ve sel olaylarının önüne geçmeyi planlıyor. Başkan Burhanettin Eser'in bizzat takip ettiği çalışmaların vatandaşları rahatsız etmemesi için işi sıkı tutan belediye ekipleri, uygulama esnasında sökülen parke taşlarını da kırsal bölgelerdeki köylerde kullanmayı planlıyor. Narmanlı vatandaşların da destek verdiği çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı ardından ise caddenin asfaltlanacağı öğrenildi. Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Eser, "İlçe merkezimizdeki ana caddemiz üzerinde 700 mt. uzunlukta döşenecek drenaj kanalıyla yağmurlarda sel baskınları önlenebilecek. Caddemizdeki parke taşlarının sökülüp köylerde kullanılması ve caddenin asfalt olmasıyla, tozdan kurtulmuş olacağız. Çevremize verdiğimiz rahatsızlıktan vatandaşlarımızdan dolayı özür dileriz" dedi. (www.akbelediyeler.com)