Başkan Yaşar kurumlar arası iletişime önem veriyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2020 - 10:00, Güncelleme: 08.09.2020 - 10:00

Başkan Yaşar kurumlar arası iletişime önem veriyor

​​​​​​​Kurumlar arası iletişime önem veren Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Kaymakam Mustafa Karali'yi ağırladı.
Belediye çalışmalarını vatandaşların talep ve öneriler üzerine yoğunlaştırmayı tercih eden Gönül Belediyeciliğinin Erzurum'daki örnek isimlerinden Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ve Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları ile Tokat-Artova'dan Çat'a atanan Kaymakam Mustafa Karali’yi ağırladı. Görüşmede Çat genelinde devam eden çalışmaları aktaran Başkan Yaşar, hizmetlerin vatandaşlara en iyi şekilde yansıması için kurumlar arası iletişime her zaman önem verdiklerini söyledi. Başkan Yaşar ayrıca Kaymakam Karali'ye görevlerinde tekrardan başarılar dilerken, yerel yönetimlerle kurumlar arası iletişimin vatandaşlara hizmetin en iyisi olarak geri dönüş yaptığını da sözlerine ekledi. Kaymakam Karali ise Çat halkına her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi. (www.akbelediyeler.com)