BAŞKAN UÇAR'DA MESAİ KAVRAMI YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2020 - 18:49, Güncelleme: 02.09.2020 - 18:49

BAŞKAN UÇAR'DA MESAİ KAVRAMI YOK

​​​​​​​Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, mesai sonrası gittiği Hasan Basri Mahallesi'nde çocuklara müjdeli haberi verdi.
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, kurumsal çalışmaları takip etmeyi sürdürüyor. Makamda oturmak yerine Yakutiye sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelmeyi tercih eden Başkan Uçar'ın bugünkü yoğun mesaisi akşam saatlerinde Hasan Basri Mahallesi ile devam etti. Mesai sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Uçar, gönül belediyeciliği kapsamında birlik ve beraberlik içerisinde Yakutiye'yi yönettiklerini belirtti. Gezisinde her yaştan vatandaşa kulak veren Başkan Uçar, özellikle çocukların yakın ilgi odağı oldu. Hasan Basri'de gençlerle sohbet eden ve eğitim ile spor yönünde gençlere nasihatlerde bulunan Başkan Uçar, çikolata ikram ettiği çocuklara sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyene dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Çocuklara müjde veren Başkan Uçar, bir hafta içerisinde Hasan Basri'de oyun parkını tamamlayacaklarını belirterek "Saha gezilerimiz esnasında bu sefer Hasani Basrili genç kardeşlerimizle sohbet ettik. Maske ve çikolata ikram edip, temizlik ve sosyal mesafeyi hatırlattık. Buradan tekrar söyleyeyim; bir hafta içerisinde çocuklarımızın oyun parkı hazır" dedi. (www.akbelediyeler.com)