MİDYATLI GENÇLER ÇOK ŞANSLI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 22:07, Güncelleme: 13.08.2020 - 22:07

MİDYATLI GENÇLER ÇOK ŞANSLI

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat Spor Kompleksi'ndeki çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.
Midyat'ta bir yandan alt ve üst yapı çalışmalarını sürdüren diğer yandan Kadim Midyat'ı eski kimliğine kavuşturmak için projeler üreten Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, ilçe gençliğine yönelik başlattığı Midyat Spor Kompleksi'ndeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 114 bin nüfuslu Midyat'ta gençleri düşünerek projeler gerçekleştiren Başkan Veysi Şahin, projenin birebir takipçisi olduğunu söyledi. Başkan Şahin çalışmalarla ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Midyat'ımızda yetenekli sporcular yetişsin diye projelerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda gençlerimize eğitimden sanata, kültürden spora eşsiz imkanlar sunacak olan Midyat Spor Kompleksin'de açık havuz ve kapalı havuz inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor" dedi.     MİDYAT HALKI ÇALIŞMALARDAN MEMNUN Vatandaşlar; birlik ve beraberlik içerisinde Midyat'ın sorunlarına hassasiyetle yaklaşan ve kendilerinin talep ve önerileri üzerine projeler gerçekleştiren Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi'nin uygulamalarından memnun. AK Beledicilik hizmetlerinin en güzel örneklerinin birbiri ardına sergilendiği Midyat'ta vatandaşlar; Başkan Şahin'e ve ekibine kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)

MİDYAT HALKI ÇALIŞMALARDAN MEMNUN