BAŞKAN FIRAT MUHTARLARLA BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 21:35, Güncelleme: 13.08.2020 - 21:35

BAŞKAN FIRAT MUHTARLARLA BULUŞTU

​​​​​​​Samsat'ta toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Halil Fırat, son olarak muhtarlarla bir araya geldi.
Samsat halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Halil Fırat, muhtarlarla buluşarak sıkıntıları dinledi. Vatandaşların talep ve önerilerine önem vererek Adıyaman'da Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Fırat, muhtarları dinleyerek yaşanan sıkıntıları not aldı. Makamda oturmak yerine Samsat Mahallelerini gezerek mesai harcayan Başkan Fırat, amaçlarının birlik ve beraberlik içersinde yaşanabilecek olası sorunları önceden tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Dönem dönem muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerinin de altını çizen Başkan Fırat, İlçe Belediyesi olarak alt ve üst yapıya yönelik 2020 Yılı Planlaması dahilinde çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Samsatlı muhtarlar da kendilerine yönelik hizmet anlayışından dolayı Başkan Fırat'a ve tüm Samsat Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)