Adilcevaz Belediyesi hizmetin en iyisi için çalışıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2020 - 11:49, Güncelleme: 12.08.2020 - 11:49

Adilcevaz Belediyesi hizmetin en iyisi için çalışıyor

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, kurumsal çalışmaların takipçisi olmaya devam ediyor.
AK Belediyecilik hizmetlerinin vatandaşlara en iyi şekilde yansıtıldığı Bitlis'in Adilcevaz İlçesinde, Başkan Necati Gürsoy kurumsal çalışmaların takipçisi olmayı sürdürüyor. Göreve geldiği ilk günden bu yana Adilcevaz için gecesini gündüzüne katan Başkan Necati Gürsoy, dün gün boyu ilçe genelinde devam eden çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Temaslarında vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Necati Gürsoy, mahalle muhtarları ile birlikte baraj mevkiinde devam eden içme suyu kaptaj çalışmalarını yerinde inceledi. Teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Gürsoy, ilçe halkına temiz ve kesintisiz içme suyu sağlamak için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. Başkan Gürsoy gün içerisinde daha sonra temizlik personellerinin çalışmalarını inceleyerek Kaymakam Tunahan Çil, kurum amirleri ve muhtarlar ile birlikte koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerlerinde gerçekleştirilen denetimlere katıldı. Vatandaşların maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarında daha da hassasiyet göstermelerini isteyen Başkan Gürsoy, akşam saatlerine kadar ilçe genelinde temaslarını sürdürdü. (www.akbelediyeler.com)