BAŞKAN SOYLU HALKLA İÇ İÇE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2020 - 15:01, Güncelleme: 08.08.2020 - 15:01

BAŞKAN SOYLU HALKLA İÇ İÇE

Gönül Belediyeciliğinin Şanlıurfa'daki örnek adreslerinden Ceylanpınar'da Belediye Başkanı Feyyaz Soylu vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.
Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesi Belediye Başkanı Feyyaz Soylu Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Tarım Orman Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğünce oluşan ekipler ile birlikte Korona virüsü tedbirleri kapsamında ilçede denetimlerde bulunarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi.  Vatandaşın sağlığı için İlçede faaliyet gösteren iş yerlerinin mutfaklarını, imalathanelerini, depolarını, dolap ve reyonlardaki ürünlerin fiyatlarını inceledi. Ardından ise Korona virüsü tedbirleri kapsamında, vatandaşın sağlığı için İlçede faaliyet gösteren işyerlerinde Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Tarım Orman Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğünce oluşan ekipler ile birlikte Ceylanpınar İlçesinde ’ki lokantalarda ve ortak kulanım alanlarında maske kullanımı ve hijyene yönelik denetimler yapıldı. Yapılan denetimlerde ruhsat kontrolü, kullanılan gıdaların uygunluğu, iş yerleri ve üretim yapılan yerlerinin temizliği, mutfakta görev yapan personelin kıyafetlerine ve temizliğine bakıldı. Usule uygun olmayan ve eksikliği bulunan iş yerlerine gerekli uyarılar yapıldı. (www.akbelediyeler.com)