Arıcak Belediyesi yaz dönemini en iyi şekilde değerlendiriyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2020 - 15:44, Güncelleme: 07.08.2020 - 15:44

Arıcak Belediyesi yaz dönemini en iyi şekilde değerlendiriyor

Arıcak Belediyesi, Başkan Ferit Yıldırım'ın talimatlarıyla alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
Elazığ'ın Arıcak Belediyesi, yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. İlçenin gelişimi için alt ve üst yapı çalışmalarına önem veren Ferit Yıldırım Başkanlığındaki Arıcak Belediyesi, son olarak La Deresi Köprüsünden İlçe Devlet Hastanesine kadar olan güzergahın bozuk kısımlarında çevre düzenlemesi, kilitli parke taşı döşemesi ve kaldırım yapma çalışmalarına başladı. Bölgeyi yazın tozlu kışın ise çamurlu yollarından kurtarmak için başlatılan çalışmalar vatandaşlar tarafından da tam not aldı. Başkan Ferit Yıldırım çalışmaların birebir takipçisi olurken, vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Yıldırım'a ve tüm ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)