CEYLANPINAR'DA DUYGULANDIRAN ÇALIŞMA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2020 - 16:56, Güncelleme: 04.08.2020 - 16:56

CEYLANPINAR'DA DUYGULANDIRAN ÇALIŞMA

Ceylanpınar'da Başkan Feyyaz Soylu'nun talimatlarıyla Bayraktepe'deki bayrak yenisiyle değiştirildi.
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığını bilen ve gönül belediyeciliği ile halkın takdirini kazanan Belediye Başkanı Feyyaz Soylu'nun vatandaşlara yönelik yaklaşımı örnek oluyor. Son olarak Başkan Feyyaz Soylu'nun talimatları ile harekete geçen belediye ekipleri, Suriye ile sınır ilçesi olan Ceylanpınar'ın yüksek tepelerinden Bayraktepe'de sert rüzgarın azizliği ile yıpranan bayrağın değişimini gerçekleştirdi. Ardından göndere çekilen Türk Bayrağı tüm ihtişamı ile Ceylanpınar'ı selamlarken, Başkan Soylu'nun bu duyarlılığı ilçe halkı tarafından destek gördü. (www.akbelediyeler.com)