HİLVAN GENÇLİĞİ ÇOK ŞANSLI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2020 - 16:44, Güncelleme: 04.08.2020 - 16:44

HİLVAN GENÇLİĞİ ÇOK ŞANSLI

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş ile eğitime yönelik yatırımları görüştü.
Şanlıurfa'nın AK Belediyecilikte başarılı isimlerinden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş'i ağırlayarak yeni eğitim ve öğretim yılında kurum tarafından yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulundu. İlçe gençliğine yönelik yatırımları ile ön plana çıkan Hilvan'da eğitimin önemini her defasında dile getirerek belediyece yapılan çalışmalarda her zaman gençleri düşünerek adımlar attıklarını belirten Başkan Bayık, Başkent Ankara'dan alınacak kararların ardından yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Pandemi sürecinde de Hilvan genelinde başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Başkan Bayık, bu anlamda ilçede insan sağlığına tehdit oluşturabilecek tüm önlemlerin alındığını ve belediye ekiplerinin konuya hassasiyetle yaklaştığını söyledi. Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş de kendisini ağırlayan ve her zaman ortak çalışmalarda yer alan Başkan Bayık'a gençlere ve eğitimine yönelik yaklaşımından dolayı teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)