BAŞKAN DEMİR, VALİ DEMİRTAŞ'A ÇALIŞMALARI AKTARDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2020 - 19:52, Güncelleme: 03.08.2020 - 19:52

BAŞKAN DEMİR, VALİ DEMİRTAŞ'A ÇALIŞMALARI AKTARDI

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, bir dizi temaslarda bulunmak için ilçeye gelen Vali Demirtaş'a devam eden çalışmaları aktardı.
Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilçe ziyaretleri kapsamında Yeşilli ilçesine geldi. Vali Demirtaş ve beraberindeki heyet İlçe Belediyesini ziyaret ederek Başkan Hayrettin Demir ile görüştü. Görüşmede Başkan Hayrettin Demir ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında brifing sunarak planlaması düşünülen projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Hayrettin Demir ziyaret ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde, "Bugün ilçemize teşrif eden Sayın Valimize teşekkür ediyoruz" dedi. Vali Demirtaş, gün içerisindeki ziyaretlerine Kaymakam Emre Öztürk ve vatandaş ziyaretleri ile devam etti.                 (www.akbelediyeler.com)