BAŞKAN EROĞLU, HAYVAN PAZARINI İNCELEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2020 - 12:09, Güncelleme: 30.07.2020 - 12:09

BAŞKAN EROĞLU, HAYVAN PAZARINI İNCELEDİ

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Valisi Ozan Balcı ile birlikte canlı hayvan pazarını ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve Tokat Valisi Ozan Balcı, canlı hayvan pazarını ziyaret etti. Hayvan yetiştiricileri ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Eroğlu ve Vali Balcı, pazar alanında besicilerden küçük ve büyük baş hayvanların fiyatları hakkında bilgi aldı. Besicilerin sorun ve taleplerini dinleyerek pazardaki satışlar ve hareketlilik hakkında hayvan yetiştiricileri ile sohbet eden Başkan Eroğlu ve Vali Balcı, vatandaşların bayramını kutladı. Başkan Eroğlu ve Vali Balcı’nın bir başka adresi ise Çarşamba Pazarı esnafı oldu. Pazarı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Eroğlu ve Balcı, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ “Bizim en büyük derdimiz, gönüllerde yer edinmek, dualarda yer almaktır. Çarşamba Pazarında helal kazancın peşinde koşturan esnaflarımızı ve alışveriş yapan vatandaşlarımızı Sayın Valimizle birlikte ziyaret ederek, hasbihal ettik, bayramlarını kutladık” ifadelerine yer verdi. (www.akbelediyeler.com)