SOLHAN'DA SIKI ÇALIŞMA DÖNEMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2020 - 23:46, Güncelleme: 28.07.2020 - 23:46

SOLHAN'DA SIKI ÇALIŞMA DÖNEMİ

AK Partili Solhan Belediyesi, ilçe genelinde Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamlamak üzere.
Bingöl'ün AK Partili Solhan Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların olası bir sorunla karşılaşmaması için çalışmalarını hızlandırdı. İlçe genelinde özellikle alt yapıya ağırlık veren Abdulhakim Yıldız Başkanlığındaki Solhan Belediyesi, mazgal içi temizliğin yanı sıra; eskiyen ve yıpranan mazgalların değişimini gerçekleştirdi.   Kurban Bayramı sürecince ekiplerin vatandaşların talep ve önerilerini hassasiyetle takip edeceğini belirten Başkan Abdulhakim Yıldız, şimdiden tüm Solhan Halkının Kurban Bayramını kutladığını söyledi. (www.akbelediyeler.com)