GENÇ BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2020 - 23:30, Güncelleme: 28.07.2020 - 23:30

GENÇ BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Bingöl Genç İlçesinde, Belediye ekipleri bayram öncesi çalışmalarına hız verdi.
İlçede alt ve üst yapı hizmetlerinin vatandaşlara en iyi şekilde yansıtılabilmesi için AK Belediyecilik örneği sergileyen Bingöl'ün Genç İlçe Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı süren Minibüs Garajı ile Mezarlık iç yollarındaki parke çalışmalarını yerinde inceledi. Temaslarında vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Dirik, talep ve önerileri not dinledi. Kurumsal çalışmalarda vatandaşların talep ve önerilerini yakından takip ettiklerini dile getiren Başkan Dirik, belediye ekiplerinin Cumhuriyet Mahallesindeki çalışmalarını kısa bir sürede tamamlayacağını söyledi. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ekiplerin ilçe genelindeki çalışmalara yoğunlaştığını da sözlerine ekleyen Başkan Dirik, ekiplerin bayram sürecinde yine aynı hassasiyetle çalışmalarına devam edeceğini belirtti. (www.akbelediyeler.com)
Bingöl Genç İlçesinde, Belediye ekipleri bayram öncesi çalışmalarına hız verdi.