ŞEHİTKAMİL'DEN ÖRNEK PROTOKOL

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2024 - 21:22, Güncelleme: 16.02.2024 - 20:43

ŞEHİTKAMİL'DEN ÖRNEK PROTOKOL

​​​​​​​Rıdvan Fadıloğlu Başkanlığındaki Şehitkamil Belediyesi, afetlere yönelik müdahalenin artırılması amacıyla İHH ile protokol imzaladı.
Yenilikçi projeleri ile Türkiye'de örnek gösterilen adresler arasında yer alan Şehitkamil Belediyesi, bu kez Her türlü afet acil duruma hazırlık ve müdahale kapasitesinin arttırılması kapsamında İnsani Yardım Vakfı (İHH) ile protokol imzaladı. Asrın Felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat Depremin en çok hissedilen adresleri arasında yer alan Şehitkamil'de atılan imza atılan protokol vatandaşlardan tam destek gördü. Deprem sonrası koordinasyon çalışmaları ile ilçede yaraların en hızlı bir şekilde sarıldığı protokol ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Protokolümüzün hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim, ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin" dedi.

Gaziantep HABERİ