MİDYAT'TA SORUNLAR ÇÖZÜM BULUYOR

İlçeler 24.07.2022 - 14:38, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:58

MİDYAT'TA SORUNLAR ÇÖZÜM BULUYOR

​​​​​​​Midyat Belediyesi merkez  ve kırsal ayrımı yapmaksızın tüm bölgelere ulaşmanın gayreti içerisinde.
Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerinin ön planda tutulduğu Midyat Belediyesi, ilçe merkezinde olduğu kadar kırsal bölgelerde de etkinliğini sürdürüyor. Vatandaşların olası rahatsızlıktan en asgari düzeyde etkilenmesi için yoğunlaştırılan çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar kendilerine olan hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Şahin ve ekibine teşekkür ederken, Başkan Şahin yaptığı değerlendirmesinde "Kırsal mahallerimiz dahil olmak üzere kentin tüm bölgelerindeki yol sorunlarına neşter vuruyoruz. Kırsal  Mahallerimizde devam eden yol  yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Katkılarından dolayı Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Mahmut Demirtaş’a, Fen İşleri Daire Başkanı Sayın Cebrail Aslan ve emeği  geçen tüm çalışma arkadaşlarına  şükranlarımı sunarım. Daha iyi bir Midyat için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Mardin HABERİ