SURUÇ TANITIMDA BİR ADIM ÖNDE

İlçeler 23.07.2022 - 01:59, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:58

SURUÇ TANITIMDA BİR ADIM ÖNDE

​​​​​​​Suruç'ta Kaymakam ve Başkan Vekili Kenan Aktaş, ilçesinin değerlerini tanıtarak takdir topladı.
Suruç'taki değişim ve gelişim her alanda kendini göstermeye devam ediyor. Yerel yönetimin destekleri ile son yılların en gözde adresleri arasında yerini alan Suruç'ta İlçe Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, özellikle tanıtıma önem veriyor. Geçtiğimiz gün ilçesine gelen Beyaz TV ekranlarına konuk olan Başkan Vekili Aktaş, ilçesinin değerlerini tanıtarak ilçeye davet çağrısında bulundu. Kamera karşısına geçerek bölgesel kalkınmanın yerelden başladığının altını çizen Başkan Vekili Aktaş, bu yöndeki tutumlarını sürdüreceklerini belirtti. Aktaş yaptığı değerlendirmesinde "“Bir Masal Şehri Şanlıurfa” program çekimleri için Suruç’a gelen gazeteci Ekrem Arpak ve Beyaz Tv Ekibini ilçemizde misafir ettik" dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ