HARRAN BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

İlçeler 19.07.2022 - 14:45, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:59

HARRAN BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Mahmut Özyavuz Başkanlığındaki Harran Belediyesi ekipleri bu kez  Öncüler mahallesinde parke taşı döşeme çalışmalarımıza başladı.
Harran Belediyesi üst yapı çalışmaları kapsamında şehir merkezi ve çevresinde zarar gören, çöken, yıpranan kaldırım ve parke taşlarında yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tarih, turizm ve medeniyetler şehri Harran'da, taş örülü kaldırımların ve parke taşlarının zamanla deforme olan ve kırılan kısımlarında tespit yapan ekipler, şehrin estetik görüntüsünü korumak ve Harranlı vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına uygulamalarına devam ediyor. Cadde ve sokaklarda devam eden çalışmalar kapsamında yenilenen kaldırım taşları, Belediye ekipleri tarafından eskileri sökülerek hızla tamir edilirken, yenilenen kaldırım taşlarının şehrin görsel güzelliğini olumlu yönde etkileyeceği bildirildi. Çalışmalar hakkın bilgi veren Belediye Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; “Öncüler mahallemizde, mahalle içi kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımıza başladık. Öncüler mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ