HALFETİ'DE PROJELER YÜKSELİYOR

İlçeler 19.07.2022 - 14:40, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:59

HALFETİ'DE PROJELER YÜKSELİYOR

​​​​​​​Gençlere yönelik yatırımların sürdüğü Halfeti'de Gençlik Merkezi inşaat çalışmaları sürüyor.
Halfeti'de alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra gençlere yönelik projelere hassasiyeti ile takdir toplayan Şeref Albayrak Başkanlığındaki Halfeti Belediyesi'nin girişimleri ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığının hibesiyle ilçeye kazandırılacak olan, içerisinde toplantı salonu, çeşitli sosyal aktivite atölyelerinin bulunacağı Gençlik Merkezinin inşaat çalışmaları devam ediyor. Halfeti'deki genç potansiyelin farkında olduklarını ve ortak paydaya gençleri de dahil ederek çalışmalar yürüttüklerini her defasında dile getiren Başkan Albayrak, çalışmaların son aşamasını sosyal medyadan duyurarak " Gençliğe yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz" diyerek seslendi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ