HARRAN'DA BAYRAM MESAİSİ SÜRÜYOR

İlçeler 13.07.2022 - 14:57, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:00

HARRAN'DA BAYRAM MESAİSİ SÜRÜYOR

​​​​​​​Harran'da belediye ekipleri, bayramda da ilaçlama çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.
Mahmut Özyavuz başkanlığındaki Harran Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşların sağlığı için bayramda da mesaideydi. Özellikle yaz aylarında vatandaşlara büyük rahatsızlık veren sivrisinek ve karasineklerin olası sağlık sorunlarına yol açmaması için ilaçlama çalışmalarını programlı bir şekilde sürdüren ekipler son olarak Balkat, Tahılalan, Sehrince, Kökenli, Miyanlı, Huzurlu, Hurmalı, Savacık, Eski Harran, Giyimli ve Şibliye mahallelerinde ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Toplum sağlığını tehdit eden zararlı haşerelere yönelik ilaçlama çalışmasına kaldığı yerden devam eden Harran Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda ilerleyen günlerde çalışmaların belirlenen mahallelerde sürdürüleceğini duyurdu. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ