SURUÇ'TA BAYRAM BİR BAŞKA YAŞANDI

İlçeler 13.07.2022 - 14:48, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:00

SURUÇ'TA BAYRAM BİR BAŞKA YAŞANDI

​​​​​​​Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, bayram boyunca gidilmedik yer bırakmadı.
Suruç'ta Kurban bayramı münasebetiyle Öğretmenevinde bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Programa Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, kurum amirleri, parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş daha sonra Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek görev başındaki Polis ve Jandarma ile bayramlaştı. Mehmetçikleri de unutmayan Başkan Vekili Aktaş; 3’üncü Hudut Tabur Komutanlığını ziyaret ederek görev başındaki personelle bayramlaştı. Aktaş; Mehmetçik vasıtasıyla ailelerinin de bayramlarını tebrik etmesinin ardından bu kez Suruç Çarşısında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşların bayramını tebrik eden Başkan Vekil Aktaş, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ