HARRAN'DA YOĞUN MESAİ SÜRÜYOR

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 04.07.2022 - 12:43, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:27

HARRAN'DA YOĞUN MESAİ SÜRÜYOR

​​​​​​​Harran'da devam eden Prestij Cadde çalışmalarında asfalt dökümü yapıldı.
Harran ilçe merkezinin önemli işlek caddelerinden Şeyh Hayati Harran-i caddesi ve çevre yolunda devam eden prestij cadde çalışmalarında son olarak asfalt serimi yapıldı. Hayatın her alanına dokunan hizmetleri ile sahada olan Harran Belediyesi; kent yaşamına uygun prestij cadde çalışmalarına başladı. Belediye olarak, her daim vatandaşların hizmetinde olmaya devam edeceklerinin altını çizen Harran Belediye başkanı Mahmut Özyavuz; mevcut yoldaki çalışmalarla ilgili yaptığı değerlendirmesinde "İlçemizin prestijini artıracak estetik bir proje. Harran güzelleşiyor. Şeyh Hayati Harran-i Prestij Caddemizde sıcak asfalt serim çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Memnuniyetin her geçen gün arttığı Harran'da vatandaşlarda kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Özyavuz ve ekibine teşekkür ettiler. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Harran'da devam eden Prestij Cadde çalışmalarında asfalt dökümü yapıldı.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ