SURUÇ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 02.07.2022 - 14:03, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:27

SURUÇ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Suruç Belediyesi'nin Aligör Mahallesi'nde devam eden sokak sağlıklaştırma ve cephe giydirme çalışmaları halktan da tam destek görüyor.
Suruç Belediyesi, ilçe genelindeki çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ilçe merkezindeki görüntü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla başlattığı sokak sağlıklaştırma ve cephe giydirme uygulamalarına devam eden Suruç Belediyesi, bu yaklaşımı ile vatandaşların takdirini topluyor. Aligör mahallesinde yapılan çalışmaların takipçisi olan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Kenan Aktaş benzer uygulamaların önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer merkezi bölgelerinde devam edeceğini söyledi. Vatandaşlar da çalışmaların ilçeye çok yakıştığını belirterek, çalışmalarından dolayı Başkan Vekili Aktaş ve ekibine teşekkür etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ