MAKAM DEĞİL HİLVANLILARIN EVİ

İlçeler 29.06.2022 - 11:03, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:28

MAKAM DEĞİL HİLVANLILARIN EVİ

​​​​​​​Hilvan'da Başkan Aslan Ali Bayık, bu kez Karacurun Mahalle Muhtarı Fethi Yıldız ve mahalle sakinlerini ağırlayarak talep ve önerilerini dinledi.
Hilvan'da alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra gönül belediyeciliği ile de Güneydoğu Anadolu'da örnek isim olarak gösterilen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, bu yöndeki tutumunu sürdürüyor. Makamını halkın evi olarak tanımlayan Başkan Bayık son olarak Antalya Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Uymaz ile Karacurun Mahalle Muhtarı Fethi Yıldız ve mahalle sakinlerini ağırladı. Kurumsal çalışmaları mahalleliye aktararak talep ve önerileri dinleyen Başkan Bayık yaptığı değerlendirmesinde "Odağında vatandaşı esas alan bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyor. Çalışmalarımızda vatandaşlarımızın talep ve önerileri rotamızı belirliyor. Halkımızın sorunlarına çözüm bulmak ve Hilvan'ı ortak paydada buluşturarak ilerlemesini sağlamak önceliklerimiz arasındadır" dedi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Bayık'a teşekkür etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ