GEVAŞ'TA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2022 - 12:25, Güncelleme: 11.06.2022 - 12:25

GEVAŞ'TA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, Kaymakam Bayram Yıldız ile birlikte mahallelerde temaslarda bulunarak yapılması planlanan çalışmaları istişare etti.
Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, ilçeyi karış karış gezerek vatandaşın sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. Makamda oturmak yerine Gevaş merkez ve kırsal mahallelerinde halk buluşmalarına önem veren Başkan Sezer dün Kaymakam Bayram Yıldız ve kurum amirleri ile birlikte Altınsaç ve Göründü Mahallelerine giderek bir dizi temaslarda bulundu. Mahallelilerle düzenlenen buluşmada talep ve öneriler dinlenirken; Başkan Sezer, Kaymakam Yıldız ile birlikte yapılması planlanan hizmetler ile ilgili istişarede bulundu. Birlik ve beraberliğin halka hizmet olarak geri dönüş sağandığı Gevaş'ta vatandaşlar gerek Başka Sezer'in gerekse Kaymakam Yıldız koordinesindeki tüm kurum amirlerine teşekkür etti.