BAŞKAN SEZER ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2022 - 15:07, Güncelleme: 29.05.2022 - 15:07

BAŞKAN SEZER ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

​​​​​​​Çalışmalarıyla takdir toplayan Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer son dönemlerde devam eden çalışmaları sıraladı.
Çalışmalarında merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın tüm bölgelere ulaşmanın gayreti içerisinde olan Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, kurumsal çalışmaları aktararak "Bambaşka bir ilçe için değişimi hep birlikte izleyeceğiz" dedi. İlçenin geleceğini esas alan projeleri hayata geçiren ve özellikle kendi kilit taşı üretimini yaparak ilçenin çehresinin değişiminde en büyük rolü alan Başkan Sezer, "Tüm mahallelerimizde yayla yollarımızı açmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yaylalarına araçlarıyla gitmesini sağlayacağız. Barışık  Mahallemizde toplamda  17 kilometre yayla yolu yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.  İlçemizde yıllardır boyanmamış binalarımızın tamamını uyumlu bir şekilde boyuyoruz. Çirkin görüntüleri belediyemiz vatandaşlarımıza hiç bir külfet yüklemeden kendiliğinden yapmaktadır. Bambaşka bir ilçe için değişimi hep birlikte izleyeceğiz" ifadelerini kullandı.