HALFETİ'DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2022 - 15:06, Güncelleme: 29.05.2022 - 15:06

HALFETİ'DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

​​​​​​​Halfeti'de Başkan Şeref Albayrak, Gürkuyu Orta Okulu ve İlkokulundaki yapımı tamamlanan kütüphanenin açılışına katıldı.
Çalışmalarında merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın her bölgeye uğraşmanın gayesi içerisinde olan Şeref Albayrak Başkanlığındaki Halfeti Belediyesi ekiplerinin özellikle eğitim kurumlarına yönelik hassasiyetleri sürüyor. Köy okulları için kütüphane kurarak halkın takdirini kazanan Belediye Başkanı Şeref Albayrak'ın önceki günkü adresi bu kez Gürkuyu Orta Okulu ve İlkokulu oldu. Kaymakam Selin Sarı'nın da katılımıyla çocuklarla buluşan ve kütüphane açılışına katılan Başkan Şeref Albayrak burada eğitim konusunda gençlere öğütlerde bulundu. Başarmak için çalışmanın önemine değinen Başkan Albayrak, "Yarınlarımızın teminatı olan öğrencilerimizin gözlerindeki mutluluk her şeye değer bizim için; Köy okullarımıza kütüphane açmaya devam ediyoruz. İlçe Kaymakamımız Sn Selin Sarı'nın katılımıyla Gürkuyu Orta Okulu ve İlkokulundaki kütüphanelerimizin açılışını yaptık" dedi.