BAŞKAN SEZER'DEN MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2022 - 12:37, Güncelleme: 26.05.2022 - 12:37

BAŞKAN SEZER'DEN MÜJDELİ HABER

​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, ilçede yapılacak TOKİ konutları için taleplerin Haziran ve Temmuz aylarında alınacağını söyledi.
Yerel yönetim uygulamaları çerçevesinde alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra vatandaş talepleri arasında yer alan konut sorunun çözümüne yönelik somut adımlar gerçekleştiren Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, TOKİ Başkan Yardımcımız Hakan Akbulut ile bir araya geldi. Görüşmede Gevaş Belediyesi tarafından Toplu Konut İdaresi'ne tahsis edilen arsa üzerinde yapılacak TOKİ konutları için Haziran, Temmuz aylarında taleplerin alınacağı belirlendi. Müjdeli haberi sosyal medyada duyuran Başkan Sezer, gelişmelerin tüm ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.